RYCHLÁ LETNÍ OVOCNÁ BUCHTA S DROBENKOU

Redaktor Telereceptáře 01.07.2012 | 15:52 Řemesla

1172.jpg



Složení těsta na buchtu:

1 hrnek = 250 ml

2 hrnky polohrubé mouky,

Hrnek moučkového cukru

Hrnek mléka

Prášek do pečiva

Špetka soli

4 lžíce oleje

2 vajíčka

Složení drobenky :

Hrnek hrubé mouky

80g másla

1/2 hrnku krystalového cukru

Jakékoliv sezónní ovoce.

Nám chutnala kombinace z obrázku ( červený rybíz a odpeckované višně ).

Postup :

Suroviny na těsto se ušlehají šlehačem .

Suroviny na drobenku se smíchají a promnou na žmolenku, se kterou se posype těsto. Peče se asi 25 - 30 minut.

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz