JAK SNADNO ODKOSTÍME KAPRA A ZBAVÍME JEJ KŮŽE

5191.jpg

Často se bráníme konzumovat kapří maso z obav před rybími kostmi. Pan Miloš Štěpnička z Vodňan předvedl v letošním  posledním díle Receptáře odkostění vánočního kapra. Budete-li postupovat podle jeho návodu, nemusíte se již bát nepříjemností s rybími kostmi. Z rybího těla bez hlavy a vnitřností kvalitním nožem odřeže maso od hrudního koše z obou stran a získaný filet poté příčně řezy pod úhlem cca 45 stupňů nařízne tak, aby byly narušeny i malé kosti v mase. Ukázal také jak lze snadno získaný filet zbavit kůže.

Pro ty, kterým vadí pach rybího masa ještě doporučujeme odstranit tuk z břišní části.

5191.jpg 5193.jpg 5194.jpg
5195.jpg 5196.jpg 5197.jpg
5198.jpg 5199.jpg 5200.jpg
5201.jpg 5202.jpg 5203.jpg
5204.jpg 5205.jpg 5206.jpg
5207.jpg 5208.jpg 5209.jpg
5210.jpg 5211.jpg 5212.jpg
5213.jpg 5214.jpg 5215.jpg
5216.jpg 5217.jpg

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz