JIŽ O PŘÍŠTÍM VÍKENDU GRILUJTE!

7066.jpg Zdají se vám ceny některých grilů na trhu poněkud nedostupné? Tak to ještě nevíte vše o sortimentu stolních grilů JATA, které jste mohli v akci zhlédnout v rámci soutěže Minigrilování, vyhlášené panem dr. Podlahou v pořadu Receptář prima nápadů. Do finálového kola soutěže, konaného na jarní výstavě Hobby jaro v Českých Budějovicích se probojovalo se svými recepty osm diváků a divaček.

A právě stolní terakotové grily JATA hrály hlavní roli v této soutěži. V praxi se tak ukázalo, že s jejich pomocí lze vykouzlit snadno téměř jakoukoliv kulinářskou dobrotu a to jak doma v kuchyni, tak na chalupě, nebo ve vaší oblíbené zahradní pergole. Stačí si zopakovat názvy některých jídel z budějovického finále, kterými byly Grilované soudečky z anglické slaniny, Placičky ze zeleninovo-pohankové hmoty s miniřízečky, nebo Šťavnatý burger ze sumce a neodoláte, abyste si nevyzkoušeli také své kuchařské kreace.

Přitom pořídit si JATA grily v e-shopu dodavatele je jednoduché, rychlé a cenově velmi dostupné, takže již příští víkend můžete své přátele pohostit čerstvými a voňavými kulinářskými kombinacemi. Také obsluha grilu je snadná, stejně jako je jednoduchá jeho konstrukce. Ta se skládá z 15 mm silné, ručně vyráběné keramické desky o rozměrech pracovní plochy 46 x 28 cm a podstavce se čtyřmi nožičkami. Deska je vytápěna příkonem elektrické energie do 1600W.

Porovnejte si jednotlivé modely JATA stolních terakotových grilů podle parametrů a ceny na webových stránkách e-shopu ZDE:

http://www.eberry.cz/grily[1]?sort=availability&dir=down 

Ale hlavně, nezapomeňte některý z nich objednat! Není nad to rodinu a své přátele už příští víkend překvapit vámi vytvořenou dobrotou.

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz