Jan Kopřiva

pro docílení kvašení zelí je nutná teplota a ta by neměla první týden klesnout pod 18 - 20 stupňů. Zelí je nutné první dny neustále spěchovat, vlivem kvesného procesu se vytvářejí plyny, které zelí "nadzvedávají". Asi po týdnu až 14 dnech, kdy probíhá tzv. mléčné kvašení může být již teplota nepatrně chladnější.

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz